Haberler / Faaliyetler
28 Şubat Darbesi'nin 18.Yıl Dönümünde Hukukçular Darbeyi Konuştu

Hukukçu Kadınlar Derneği, 28 Şubat darbesinin 18. yıl dönümünde darbeyi Panel etkinliği ile Hukukçularla konuştu.

28.02.2015
HUKAD Eğitimci/Yazar Ayşe Şener ile Anlam Arayışı

Hukuk öğrencilerinin pozitif hukuk yanında mukayeseli hukuk bilgilerinin de gelişmesine katkıda bulunmak için Eğitimci/Yazar Ayşe Şener ile 2 yıllık bir çalışma gerçekleştirdik.

20.02.2015
Üstad Buluşmaları III – Reşat PETEK ve Prof.Dr.Refik KORKUSUZ

Üstad Buluşmaları etkinliğinin üçüncüsü Emekli Cumhuriyet Savcısı Av.Sn. Reşat Petek ve İstanbul Yeni Yüzyıl Hukuk Fakültesi Dekanı Sn. Prof. Dr. Refik Korkusuz ile İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesinde gerçekleştirildi.

25.12.2014
Kahvaltılı İstişare Toplantısı

HUKAD Gençlik Komisyonumuzla kahvaltılı istişare toplantısında bir araya geldik. Gençlerimizle mesleki deneyim paylaşımından, dernek faaliyetlerine; hukuk alanındaki saha çalışmalarına kadar geniş bir yelpazede sohbet gerçekleştirdik.

12.12.2014
Üstad Buluşmaları II - Prof. Dr. Hüseyin HATEMİ

Üstad Buluşmaları Konferans dizisi programında İstanbul Üniversitesi Medeni Hukuk Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Hüseyin Hatemi HUKAD üye avukatlara ve HUKAD Gençlik öğrencilerine mesleki birikimi, akademisyenlik başta olmak üzere meslek seçimi, toplumsal meseleler, hukukçu kimliği konularında konferans verdi.

06.11.2014
HUKAD İstişare Toplantısı

Hukukçu Kadınlar Danıştay Kararından sonra başörtülü avukatların çalışma hayatındaki durumunu değerlendirmek üzere yemekli istişare toplantısında bir araya geldi. Toplantıda Mahkemelerde Danıştay Kararına rağmen duruşmalara halen başörtülü olarak katılımda yaşanan problemler konuşuldu.

10.03.2014
Üstad Buluşmaları I – Aynur MISIROĞLU

Üstad Buluşmaları Etkinliğinin İlkinde Hukukçu/STK”cı Sn.Aynur MISIROĞLU (Kadir MISIROĞLU’NUN eşi) hanımefendi konuk edildi.

01.03.2014