Haberler / Faaliyetler
Filistin Kadınlarıyla Dayanışma Platformunun Eminönü’ndeki Oturma eylemi

Derneğimizin de paydaşı olduğu Filistin Kadınlarıyla Dayanışma Platformunun Eminönü’ndeki Oturma eylemine Dernek Başkanımız ve meslektaşlarımız katılım sağlayıp, destek oldular

“Soykırımı Durdurun” Konferansı

İşgalci İsrail’in Filistini işgali, Filistin Halkına yönelik uyguladığı İnsan Hakları ihlallerinin Uluslararası Hukuk ve Ulusal Hukuktaki yaptırımları Dernek Başkanımız Av. Figen Şaştım’ın da konuşmacı olduğu “Soykırımı Durdurun” Konferansında konuşuldu.

İşgalci İsrail’in Cumhurbaşkanı, Başbakan ve kabinesi hakkında suç duyurusu

İşgalci İsrail’in Cumhurbaşkanı, Başbakan ve kabinesi hakkında Ankara ve İstanbul Cumhuriyet Savcılıklarına Hukuk ve İnsan Hakları STK’ları suç duyurusunda bulundu.

07.11.2023

Dernek Başkanımız Figen Şaştım, Yönetim Kurulu üyelerimiz Melek Alper, Fatma Çınar, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sn.Mahinur Göktaş hanımefendiye tebrik ziyareti gerçekleştirdiler. Dernek çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

24.10.2023
Adalet Bakanımız Yılmaz Tunç beyefendiye tebrik ziyareti

Dernek Başkanımız Figen Şaştım ve Yönetim Kurulu üyemiz Melek Alper, Adalet Bakanımız Yılmaz Tunç beyefendiye tebrik ziyareti gerçekleştirdiler. Dernek çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

24.10.2023
Hatay deprem bölgesi ziyaretimiz (21-23 Mayıs 2023)

Dernek Başkanımız ve Üyelerimiz 21-23 Mayıs tarihleri arasında Hatay Antakya bölgesine ziyarette bulundular.

14.06.2023
Kahramanmaraş Deprem ziyaretimiz (8 Mart 2023)

Dernek Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyelerimiz İstanbul 2 nolu Baro Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Kahramanmaraş merkez ve ilçelerinde deprem bölgesini ziyaret ettiler.

14.06.2023
Türkiye Barolar Birliği Mali Genel Kurulunda, dernek başkanımız Av. Figen Şaştım’ın yaptığı konuşma.

Türkiye Barolar Birliği Mali Genel Kurulunda İstanbul 2 nolu Baro Delegesi sıfatıyla dernek başkanımız Av.Figen Şaştım’ın yaptığı 15 dakikalık konuşma.

26.12.2022
İstanbul 2 nolu Baromuzun 2. Olağan Genel Kurulu

İstanbul 2 nolu Baromuzun 2. Olağan Genel Kurulu İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi 1 Nolu Amfi'de 17 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirildi. Dernek Başkanımız ve Üyelerimizle Genel Kurula katıldık.

20.11.2022
HUKAD İstişare ve Hasbihal Yemeği

Dernek Üyelerimiz ve HUKAD Gençlik Komisyonumuzdan öğrencilerimizle istişare ve hasbihal yemeğinde biraraya geldik.

08.11.2022