HUKAD'ın İftar Programı

Hukukçu Kadınlar Derneği'nin gelenekselleşen iftar yemeğini Ak Parti Genel Başkan yardımcımız İstanbul Milletvekilimiz Dr. Ravza Kavakçı Kan hanımefendinin katılımıyla Kanlıca'da gerçekleştirdik.

İftar sonrası Sn.Kavakçı öğrencilik yılları ve sonrasında yaşadığı başörtüsü ayrımcılığı, ablası Sn.Merve Kavakçı'nın Ecevit ve işbirlikçileri İslam düşmanlarınca Meclisten nasıl çıkarıldığını anlattı.

Kısa bir süre önce atandığı İnsan Hakları Birim Başkanlığı'nda Türkiye'de her inançtan, etnik kökenden, sosyal platformdan insanın herhangi bir ayrımcılığa maruz kalmadan yaşamaya devam etmesi için elinden gelen gayreti göstereceğini, Türkiye'nin milli birlik ve beraberliğine inanmış olan toplumun tüm kesimleri ile iletişim ve diyaloğa açık olduğunu ifade etti.

Derneğimize mensup avukat, hakim, akademisyenlerden oluşan hukukçular olarak toplantıda Avukatlık Kanunu, devam eden 15 Temmuz davaları başta olmak üzere birçok konuyu istişare ederek toplantımızı tamamladık.