Fuhuş Kartları İle İlgili Suç Duyurusu

Hukukçu Kadınlar Derneği olarak, bizzat içinde ve paydaşı olduğumuz “Yaşanabilir Şehir Platformu” olarak Ankarada sokak ve caddelere atılan fuhuş kartları ile ilgili suç duyurusu ve basın açıklaması yaptık.

Ankara sokaklarına atılan fuhuş kartlarıyla alakalı Ankara’daki sivil toplum örgütleriyle birlikte  Ankara adliyesinde suç duyurusunda bulunuldu.

Ayrıca Hukukçu Kadınlar Derneği olarak fuhuş kartlarını basan, dağıtan ve fuhşu teşvik edenlere yönelik Türk Ceza Kanunu 227/II. fıkrada yapılan değişiklik ve bunun kanunlaşması hususunda etkin bir şekilde çalıştık. Bu kanuna teklifini Sn. Cumhurbaşkanımıza bizzat dernek başkanımız Av. Figen ŞAŞTIM tarafından iletildi. Bu Kanun teklifinin kanunlaşmasında HUKAD oncu bir vazife ifa etti.