28 Şubat Darbesi Konferansı

Hukukçu Kadınlar Derneği Başkanı Av. Figen ŞAŞTIM 28 Şubat Darbesinin 20. Yıl Dönümünde Adnan Menderes Üniversitesi'nde vermiş olduğu konferans ile darbenin eğitim hayatında ve toplumsal hayatta oluşturduğu travmaları ve 28 Şubat davasının hukuki sürecini anlattı.

28 Şubat Darbesinin 20. yıldönümünde 28 Şubat 2017 tarihinde Adnan Menderes Üniversitesi'nde Dernek Başkanımız "Darbenin Eğitim Hayatı Ve Toplumsal Hayatta Oluşturduğu Travmalar Ve 28 Şubat Davasının Hukuki Süreci " başlıklı bir konferans verdi.

Konferansta Av. Figen ŞAŞTIM,  genel olarak 28 Şubat darbesi sürecine dair değerlendirme sonrasında darbe döneminde eğitim ve çalışma hayatında yaşadığı hukuk dışı uygulamaları, darbenin mağdur ettiği başka hayatları ve insan hakkı ihlallerini anlattı.